AcasăSPORTSpectacol total la prima etapa din CN de rugby 7 feminin (FOTO)

Spectacol total la prima etapa din CN de rugby 7 feminin (FOTO)

Editia 2013 a campionatului national de rugby 7 feminin a debutat sambata cu etapa de la Bucuresti, prima runda dintr-o serie de noua programate in acest an.

Desi cele mai multe dintre participante ar putea face senzatie pe podiumul de prezentare de moda, rugbistele si-au vazut de treaba si au abordat meciurile cu determinare maxime.

S-au inscris la turneu doar patru echipe, Politehnica Iasi, Universitatea Cluj, Agronomia Bucuresti si CS Rosia Gold, dar cele sase infruntari au fost extrem de spectaculoase si echilibrate, in linii mari doar plusul de experienta facand diferenta.

Iar fetele nu s-au menajat deloc, forta si ambitia puse in multe dintre clinch-uri uimindu-i inclusiv pe rugbistii profesionisti aflati in tribune.

Balul a fost deschis de Politehnica Iasi, campioana nationala en-titre, care a trecut, cu 35-0, de CS Rosia Gold, raportul eseurilor fiind 5-0 in favoarea moldovencelor.

CSU Agronomia Bucuresti, formatia care spera sa puna sub semnul intrebarii suprematia iesencelor, a raspuns cu o victorie pe masura, 33-7 cu Universitatea Cluj (5-1 la eseuri).

Apoi, Agronomia a batut, cu 36-7, pe CS Rosia Gold, in timp ce Politehnica Iasi s-a impus, cu 24-5, impotriva Universitatii Cluj, vicecampioana nationala en-titre.

In finala mica a etapei de la Bucuresti, Universitatea Cluj a inscris trei eseuri si s-a impus, cu 15-0, impotriva CS Rosia Gold.

In finala mare, temandu-se parca de posibilitatea unui rezultat urias, jucatoarele de la CSU Agronomia au intrat destul de timorate pe teren si au cedat, cu 12-41, in fata Politehnicii Iasi.

Astfel, dupa prima etapa a campionatului national de rugby 7 feminin, Politehnica Iasi are 15 puncte, CSU Agronomia are 10 puncte, Universitatea Cluj are patru puncte, iar CS Rosia Gold are 0 puncte.

Etapa urmatoare va avea loc sambata, 20 aprilie, la Brasov.

author avatar
Cristi Ionita
432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger