AcasăSPORTSpectacol la Madrid, dupa ce Real a castigat Champions League

Spectacol la Madrid, dupa ce Real a castigat Champions League

Jucatorii echipei Real Madrid impreuna cu antrenorul Zinedine Zidane au fost ovationati de mii de fani dezlantuiti, dupa ce au defilat in capitala Spaniei pentru a arata trofeul Ligii Campionilor pe care l-au castigat a 13-a oara.

Fotbalistii, in frunte cu vedeta Cristiano Ronaldo, au plecat de la Stadionul Santiago Bernabeu intr-un autocar etajat, inscriptionat cu mesajele „Campeones 13” si „Gracias Madridistas”, indreptandu-se catre Catedrala Almudena, unde s-au tras clopotele. Dupa ce jucatorii au prezentat trofeul Fecioarei din Almudena, care patroneaza orasul Madrid, si au fost primiti de presedintele regiunii, Angel Garrido, si de primarul Manuela Carmena, fiesta a continuat seara pe stadion cu focuri de artificii, dupa o vizita si in Piata Cibeles. „Cristiano, ramai!”, au scandat fanii madrileni, in timp ce  portughezul li se adresa, evident o urmare a declaratiei fotbalistului dupa finala Ligii Campionilor.

Fanii au scandat Cristiano ramai

Ronaldo si-a pus pe  fanii pe jar dupa ce a anuntat ca zilele urmatoare va face un anunt cu privire la viitorul sau, lasand sa se inteleaga ca ar putea fi ultimul sau meci la echipa de pe Santiago Bernabeu. “Acum vreau sa ma bucur, iar zilele urmatoare le voi da un raspuns fanilor, care au fost mereu alaturi de mine. A fost foarte frumos la Real Madrid”, a spus Ronaldo la BeIn Sports. Antrenorul Zinedine Zidane nu a comentat declaratia surprinzatoare a lui Cristiano Ronaldo. „Nu ne gandim acum la asta, ci doar la ce avem de facut. Vom vedea ce se va intampla”, a spus antrenorul lui Real. Zidane este primul antrenor care obtine trei trofee europene consecutive, iar  Ronaldo, primul fotbalist din istorie care castiga de cinci ori Liga Campionilor.

author avatar
Bogdan Borcea
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger