AcasăSPORTSpartak Trnava – Steaua, ora 20.30: Lupta pentru calificare

Spartak Trnava – Steaua, ora 20.30: Lupta pentru calificare

Steaua a fost ingenuncheata in minutul 5 de Spartak Trnava (foto: captura Antena 1)

Steaua Bucuresti isi joaca in aceasta seara ultima carte in privinta calificarii in runda viitoare a Europa League, fiind nevoiti sa castige impotriva slovacilor de la Spartak Trnava.

Steaua a fost ingenuncheata in minutul 5 de Spartak Trnava (foto: captura Antena 1)

Dupa un meci slab, in care au fost invinsi in urma unui gol primit in primele minute ale partidei, stelistii condusi de Laurentiu Reghecampf isi doresc ca joi seara, de la ora 20.30, sa-si ia revansa si sa spulbere echipa slovaca Spartak Trnava, astfel incat sa se califice in runda viitoare a Europe Leaque.

Acestia sunt incurajati si de faptul ca slovacii nu trec printr-o perioada prielnica, in urma rezultatelor negative inregistrate clasandu-se pe locul 10, din cele 12 locuri pe care le contine liga slovaca.

Pentru aceasta partida Laurentiu Reghecampf nu va putea miza pe Cristi Tanase, jucator care a fost suspendat pentru trei etape dupa ce in tur, de nervi, a lovit un adversar, primind cartonasul rosu.

In meciul de joi seara antrenorul Stelei ii va trimite in teren pe Stanca, Georgievski, Chiriches, Gardos, Latovlevici, Bourceanu, Pintilii, Chipciu, Rusescu, Parvulescu si Rocha.

De cealalta parte Pavel Hoftych ii va trimite in teren pe Filipko, Stozicky, Janecka, Cvirik, Hanzel, Karhan, Sabo, Carnota, Gross, Bicak si  Mikovic.

Meciul Spartak Trnava – Steaua va incepe de la ora 20.30, urmand a fi transmis de Antena 1.

author avatar
Ionut Zgimbau
458 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger