AcasăSPORTSpartak "Sanatoriu"

Spartak „Sanatoriu”

In 1999, cand Karhan facea senzatie in tricoul lui Betis, Gardos si Chiriches abia se apucau de fotbal

Echipa lui Laurentiu Reghecampf infrunta in aceasta seara, in turul III preliminar al Europa League, gruparea slovaca Spartak Trnava, una dintre cele mai „batrane” formatii prezente in competitie.

In 1999, cand Karhan facea senzatie in tricoul lui Betis, Gardos si Chiriches abia se apucau de fotbal

Media de varsta a primului „11” coordonat de antrenorul Pavel Hoftych este de 32,27 ani, ceea ce inseamna un plus de experienta pentru slovaci, in conditiile in care media de varsta a Stelei nu depaseste 25 de ani si jumatate. Cei mai utilizati jucatori al lui Hoftych sunt portarul Miroslav Filipko (veteranul echipei – 39 de ani), fundasii Peter Cvirik (33 de ani), Jiri Koubsky (30 de ani), Martin Vyskocil (30 de ani) si Patrik Gross (34 de ani), mijlocasii Miroslav Karhan (36 de ani), Mario Bicak (33 de ani), Marek Kascak (30 de ani) si Michal Gasparik (31 de ani) si atacantii Karol Pavelka (29 de ani) si Ladislav Tomacek (30 de ani).

Lotul slovacilor pentru meciul din aceasta seara a fost completat cu portarul Martin Raska (35 de ani) si jucatorii Marek Janecka (29 de ani) sau Vlastimil Stozicky (29 de ani). Spartak a ajuns sa joace cu Steaua dupa ce s-a chinuit cu irlandezii de la Sligo Rovers (3-1 si 1-1). Slovacii nu stralucesc nici in campionat, ei inregistrand doar un egal acasa in ultima etapa, 1-1 cu nou-promovata Spartak Myjava.

author avatar
Cristi Ionita
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger