AcasăSPORTSpaniolii pariaza pe declinul Stelei

Spaniolii pariaza pe declinul Stelei

Transferul lui Raul Rusescu la FC Sevilla pare sa fie doar inceputul sfarsitului pentru Steaua. Aceasta este parerea jurnalistilor andaluzi.

Dupa ce l-a inregimentat pe Rusescu, pentru 2,5 milioane de euro, Sevilla este gata sa „puna umarul la declinul Stelei” si sa mai achizitioneze o super-vedeta aflata in lotul campioanei Romaniei.

Sevilla l-a pierdut, de curand, pe Jesus Navas, transferat la Manchester City, iar Jose Maria del Nido, presedintele FC Sevilla, considera ca un inlocuitor pe masura ar fi Alexandru Chipciu.

Gruparea andaluza este gata sa ofere aceeasi suma, 2,5 milioane de euro, pentru serviciile mijlocasului de 24 de ani, dar asteapta sa vada cat de repede se va recupera fotbalistul dupa accidentarea suferita in derby-ul cu Dinamo.

Andaluzii mizeaza si pe o excludere a Stelei din cupele europene, caz in care jurnalistii din Sevilla sunt de parere ca trupa din Ghencea va trebui sa vanda masiv.

Pe langa Rusescu si Chipciu, Steaua s-ar mai putea desparti, in viitorul apropiat, si de Tatarusanu, dorit cu insistenta de mai multe cluburi din Franta, sau Chiriches, care ar putea ajunge in tarile arabe.

Alte fotbalisti considerati buni pentru export sunt Latovlevici, Bourceanu, Pintilii sau Adi Popa.

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger