AcasăSPORTSpaniolii au incasat cate 300.000 de euro

Spaniolii au incasat cate 300.000 de euro

Iniesta saruta trofeul cucerit in finala cu Italia

Victoria din finala cu Italia a umplut contul Federatiei Spaniole de Fotbal. UEFA a decis sa premieze castigatoarea turneului din Polonia si Ucraina cu 23 milioane de euro!

Iniesta saruta trofeul cucerit in finala cu Italia

Sefii forului de la Madrid isi freaca mainile de bucurie, Euro 2012 consemnand suprematia iberica in sportul rege. Pentru rezultatele inregistrate la turneul final, jucatorii antrenati de Vicente del Bosque vor incasa cate 300.000 de euro de jucator. Banii vin de la UEFA, care a premiat Federatia Spaniola cu 23 de milioane de euro pentru triumful in Polonia si Ucraina. Si italienii sunt bucurosi, incasand 19,5 milioane de euro pentru disputarea ultimului act al competitiei. Semifinalistele Germania si Portugalia au fost remunerate de UEFA cu cate16 milioane de euro fiecare.

In alta ordine de idei, luni seara, dupa sosirea la Madrid si prezentarea trofeului publicului adunat in Piata Cibeles, fotbalistii spanioli – in frunte cu catalanii Xavi si Pique – au mers intr-o discoteca din Capitala, rezervata din timp pentru sarbatorirea victoriei la Euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger