AcasăSPORTSpania lui Iniesta vine la Bucuresti

Spania lui Iniesta vine la Bucuresti

Spania este una dintre cele mai tehnice formatii din lume

Selectionata Romaniei va disputa un meci amical, pe teren propriu, in compania Spaniei, dubla campioana europeana (2008 si 2012) si mondiala (2010).

Spania este una dintre cele mai tehnice formatii din lume

Intalnirea va avea loc in primavara anului viitor, pe 27 martie, la Bucuresti. Asta, numai daca ISU acorda aviz Arenei Nationale, stadionul construit cu 250 de milioane de euro si care nici pana in prezent nu a fost verificat de inspectorii ISU. „FRF are bucuria sa anunte o partida de exceptie pentru echipa nationala: pe 27 martie 2016, Romania va juca acasa impotriva Spaniei, echipa pentru care au evoluat, pe durata ultimelor preliminarii, fotbalisti precum Fabregas, Pique, Mata, Sergio Ramos sau Iniesta”, se lauda FRF pe site-ul oficial.
Romania si Spania s-au intalnit pana in prezent de 15 ori, ambele formatii inregistrand cate cinci victorii, alte cinci jocuri incheindu-se la egalitate. Ultima confruntare a avut loc pe 16 noiembrie 2006, la Cadiz, „tricolorii” impunandu-se cu 1-0, prin golul marcat de Ciprian Marica. De atunci, echipa Spaniei a cucerit doua titluri continentale (2008 si 2012), precum si un Campionat Mondial, la editia din 2010 a turneul sud-african.

Minut de reculegere la „amicalul” cu Italia

Pana la meciul cu reprezentativa iberica, Romania joaca saptamana viitoare cu Italia, la Bologna. Partida va fi precedata de un minut de reculegere tinut in memoria victimelor din clubul bucurestean Colectiv. De asemenea, componentii nationalei Romaniei vor evolua in acest meci purtand banderole negre la brat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger