AcasăSPORTSpania este prima finalista de la Europenele de tineret

Spania este prima finalista de la Europenele de tineret

Nationala de tineret sub 21 de ani a Spaniei este prima echipa calificata in finala Campionatului European de fotbal din Danemarca.

Ibericii au dominat copios partida din semifinale cu Belarus, dar au avut nevoie de doua reprize suplimentare de cate 15 minute pentru a se impune, cu 3-1.

Formatia din Belarus a deschis scorul in minutul 38, prin Voronkov, iar ibericii au egalat in extremis, in minutul 89, prin golgeterul Adrian Lopez.

Acelasi Adrian Lopez a facut 2-1 pentru Spania, in minutul 105, iar Jeffren, de la Barcelona, a inchis tabela in minutul 113. Spaniolii au avut 24-4 la suturi, 9-1 la suturi pe poarta si 73% posesia balonului.

Spania a inceput cu De Gea – Montoya, Alberto Botia, Alvaro Dominguez (Bojan 77), Didac Vila – Thiago Alcantara, Javi Martinez, Herrera (Diego Capel 58) – Mata, Adrian Lopez, Iker Muniain (Jeffren 70).

Belarus a raspuns cu Gutor – Veretilo, Filipenko, Politevich, Poliakov – Perepechko (Baga 61), Dragun, Sivakov, Nehaicik – Voronkov (Bukatkin 69), Skavish (Rekish 84).

Spania va da piept, in ultimul act al competitiei, cu Elvetia sau Cehia.

author avatar
Cristi Ionita
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger