AcasăSPORTSpania e tiki-gata!

Spania e tiki-gata!

Era tiki-taka e gata! Caderea Barcelonei a adus scurtcircuitul si in jocul nationalei Spaniei, campioana en-titre a lumii, eliminata de la turneul final dupa primele doua partide din grupa B.

Cu Chile, Spania avea nevoie de victorie pentru a pastra sanse de calificare in optimi, insa noaptea de miercuri a fost una de cosmar. Cand Regele Juan Carlos semna, la Madrid, decretul de abdicare, la mii de kilometri departare, in Rio, „La Roja” numai „furia” n-a avut. Chile s-a impus cu 2-0 si si-a recastigat nu doar porecla („La Roja”), ci si locul in faza urmatoare a competitiei!

„Este o zi trista pentru noi toti. Suntem dezamagiti ca nu am putut castiga, insa este prea devreme sa analizam ceea ce vom face pe viitor. Regretam ca nu am putut aduce din nou bucurie fanilor. Nu caut scuze, am fost inferiori atat olandezilor, cat si chilienilor, iar consecinta a fost eliminarea noastra dupa doar doua jocuri. Cand ma gandesc la cele 25 de zile de pregatire, la starea buna de spirit din cadrul grupului, nu as fi crezut niciodata ca vom fi eliminati din primul tur. Ne-am pregatit bine, dar repriza a doua cu Olanda si prima repriza impotriva Chile au fost o dezamagire totala”, a conchis Vicente Del Bosque, caruia deja i se cere demisia in presa spaniola!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger