AcasăRecomandariSotul Gabrielei Szabo, presedinte la FC Voluntari

Sotul Gabrielei Szabo, presedinte la FC Voluntari

Penultima clasata din Liga 1 cauta sa se salveze de la retrogradare prin orice mijloace. Numirea unui antrenor de atletism la conducerea clubului nu poate decat sa ridice semne de intrebare cu privire la planurile ilfovenilor.

Zsolt Gyongyossy a stat in spatele marilor succese inregistrate de atletismul romanesc

Zsolt Gyongyossy este unul dintre cei mai mari specialisti in atletism din lume. A fost antrenorul Gabrielei Szabo (cei doi au dus relatia la un alt nivel, iar acum sunt casatoriti), din care a facut o campioana (aur olimpic si mondial in palmaresul actualului ministru al Tineretului si Sportului).
Antrenor federal de semifond si fond, Zsolt Gyongyossy preia la FC Voluntari sarcinile lui Robert Gherghe, al carui mandat de presedinte executiv a expirat ieri. „Nu este nicio problema. Voi preda toate atributiile de presedinte al Consiliului de Administratie lui Zsolt Gyongyossy, sotul doamnei Gabriela Szabo”, a recunoscut Gherghe. Aceasta nu este singura schimbare preconizata la FC Voluntari. Noul manager sportiv este fostul fundas George Galamaz, campion al Ligii 1 cu Unirea Urziceni.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger