AcasăSPORTSotii Regehcampf cumpara FC Snagov!

Sotii Regehcampf cumpara FC Snagov!

Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf vor sa preia divizionara B, echipa aflata in custodia Primariei Snagov. Visul sotilor este sa duca gruparea in Liga 1.

Sotii Reghecampf sunt pe cale sa devina patroni. Tinta este FC Snagov, formatie unde Ana Maria Prodan a fost chiar presedinte, iar sotul ei antrenor. Discutiile cu Primaria sunt avansate, problema cea mare fiind pretul. Pretentiile sunt si ele mari, obiectivul principal fiind promovarea in Liga 1.

500.000 de euro pentru promovare

Bugetul necesar pentru a incerca promovarea se invarte in jurul sumei de 500.000 de euro. Lumea fotbalului vorbeste ca familia Reghecampf incearca sa gaseasca un asociat, care sa vina cu o parte din bani.

Snagov, dupa Otopeni, Branesti sau Chiajna

Daca ar reusi sa promoveze in Liga 1, echipa ilfoveana ar deveni a patra din judet care reuseste aceasta performanta, dupa CS Otopeni, Victoria Branesti si Concordia Chiajna. Ascensiunea oraselelor din jurul Bucurestiului s-a produs odata cu boom-ul imobiliar, Otopeni, Branesti sau Chiajna devenind adevarate zone rezidentiale ale oamenilor cu dare de mana.

 


 

author avatar
Sebastian Stan
845 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger