AcasăSPORTSotii Borcea si-au cumparat retete pentru cresterea copilului

Sotii Borcea si-au cumparat retete pentru cresterea copilului

Alina si Cristi Borcea se gandesc, deja, la cum isi vor creste bebelusulul

Cristi si Alina au mers, duminica seara, in mall-ul „Baneasa Shopping City”, oprindu-se pret de cateva minute la standul de carti al magazinului „Diverta”.

Alina si Cristi Borcea se gandesc, deja, la cum isi vor creste bebelusulul

Cu toate ca este tatal a trei copii, experienta de parinte a actionarului dinamovist nu-i este suficienta Alinei Vidican. Si, cum Cristi Borcea nu prezinta garantie, fostul model a preferat sa afle cum se creste un bebelus direct de la specialisti. Imbracata cu blugi si purtand o bluza sexy, Alina a dat iama, duminica seara, in standul de carti al magazinului Diverta din Mall Baneasa, fiind insotita de presedintele executiv al clubului din Stefan cel Mare.

A platit cash doua milioane de lei pentru urmatoarele sase titluri, care i s-au parut mai interesante: „Avem un copil”, „Ghidul complet al mamei in primul an de viata al copilului”, „Copilul tau trebuie sa doarma”, „Manualul parintilor eficienti”, „Sarcina si ingrijirea bebelusului” si „Sarcina ta pas cu pas”.

George Alexandru se naste in mai

Alina Vidican este insarcinata in luna a 5-a, nasterea celui de-al patrulea copil al lui Cristi Borcea fiind programata pentru luna mai, la o clinica privata de la Miami. Baiatul va fi botezat George Alexandru, prenume alese chiar de nasul Gigi Becali.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger