AcasăSPORTSotii Borcea, in voiaj de nunta la bloc!

Sotii Borcea, in voiaj de nunta la bloc!

Actionarul dinamovist a renuntat la excursia din Caraibe pentru confortul propriei locuinte. La Miami, Alina si Cristi stabilesc ultimele detalii ale nuntii din 20 august.

Intrarea in blocul Ocean Palms Residence

America il atrage ca un magnet pe Cristi Borcea. Dupa ce s-a cununat civil cu Alina Vidican, femeia pentru care a pus capat unui mariaj de 22 de ani, fostul numar 1 de la Dinamo si-a ales ca destinatie de vacanta tocmai orasul Miami, din statul Florida, asta cu toate ca, initial, se specula ca va merge pe insula St.Barth. Exclusivista oaza de liniste din Caraibe a fost inlocuita de caldura caminului conjugal: un apartament de doua camere, intins pe o suprafata de 160 de metri patrati in impunatorul complex rezidential  cu vedere la plaja Ocean Palms.

Asa arata apartamentul din Miami al sotilor Borcea

Seara romantica la „Nando”

Si, totusi, cum actionarul dinamovist este obisnuit sa o rasfete pe Alina – fosta Vidican, una din seri cu siguranta a fost rezervata unei cine romantice la „Nando”, restaurant cu specific italian.

Complexul rezidential de pe Ocean Drive este dotat si cu o superba piscina

In apropierea locuintei celor doi indragostiti mai sunt „Aizia”, „Hollywood Prime”, „Tony’s pizza” si „Rivals Waterfront Sports Grill”. Zilele „voiajului de nunta” pot fi completate si cu o vizita la „Tim Kiusalaas Gallery” sau „Holocaust Documentation and Education Centre”, doua dintre cele mai impresionante muzee din Miami.

Cea mai scazuta rata a criminalitatii

Zona in care Cristi Borcea a ales sa se stabileasca este considerata cea mai sigura de pe intre teritoriul Statelor Unite ale Americii! Rata criminalitatii in Miami este de doar 0,5%, medie a populatiei afectate. La spargeri din locuinte, atinge pragul de 4%.

Apartamentul sotilor Borcea este cu ... iesire la ocean

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.819 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger