AcasăSPORTSotia lui Totti, topless in camera de hotel - FOTO

Sotia lui Totti, topless in camera de hotel – FOTO

Ilary Blasi, in camera de hotel

Doi copii, 30 de ani, si nu se vede! Ilary Blasi, nevasta fotbalistului italian Francesco Totti arata impecabil, iar paparazzii revistei „Chi” dovedesc asta cu varf si indesat.

Ilary Blasi, in camera de hotel

Sotia lui Francesco Totti a fost surprinsa de papararazzii revistei italiene „Chi” in ipostaze topless, intr-o camera de hotel din Formentera. La cei 30 de ani ai sai, plus cele doua nasteri, sotia capitanului de la AS Roma continua sa fie o femeie extrem de atragatoare.

Paparazzii revistei italiene „Chi” au surprins-o pe Ilary Blasi in camera sa de hotel din Formentera – Spania, acolo unde familia Totti si-a efectuat concediul estival, inaintea startului pregatirilor pentru sezonul 2011-2012.

In imaginiile prezentate, la un moment dat apare, in chiloti, si Francesco Totti, cei doi soti iesind, probabil, de la dus. El prefera lenjeria alba, in vreme ce Ilary pe cea neagra. Sanii fostei „asistente” TV sunt extrem de fermi, ceea ce inseamna ca femeia ori si-a facut implant cu silicon, ori Ilary nu i-a alaptat pe cei doi copii, Christian si Chanel.

VEZI GALERIE FOTO[nggallery id=33]

author avatar
Mihai Koblenko
817 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger