AcasăSPORTSotia lui Totti e sexy la plaja

Sotia lui Totti e sexy la plaja

Ilary Blasi arata aproape perfect

Ilary Blasi, sotia atacantului italian Francesco Totti, a facut senzatie cu aparitia sa pe plaja de la Formentera, o insula aflata la sase kilometri de Ibiza.

Ilary Blasi arata aproape perfect

Ajunsa la 30 de ani, Ilary Blasi ramane o aparitie extrem de sexy, desi modelul italian i-a daruit doi copii lui Francesco Totti (34 de ani), legendarul atacant al lui AS Roma. Cristian Totti s-a nascut in noiembrie 2005, iar Chanel Totti, sora lui Cristian, s-a nascut in mai 2007. Francesco si superba blondina s-au casatorit in iunie 2005.

Sotia lui Totti are un fizic de invidiat

Aflat de 19 ani in tricoul lui AS Roma, Totti a depasit, sezonul trecut, bariera celor 200 de goluri marcate in campionat si bariera celor 250 de goluri marcate in meciuri oficiale pentru romani. Desi are deja 34 de ani, varsta la care multi fotbalisti se retrag din activitate, Totti a reusit in sezonul recent incheiat aproape un gol la fiecare doua meciuri jucate pentru AS Roma (15 goluri in 32 de partide). Aceste cifre impresionante meritau sarbatorite intr-o vacanta la Formentera, insula aflata la sase kilometri sud de Ibiza.

 

author avatar
Cristi Ionita
976 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger