AcasăSPORTSotia lui Mircea Sandu a finantat Gloria Bistrita

Sotia lui Mircea Sandu a finantat Gloria Bistrita

Lise Sandu (stanga), alaturi de sotul ei

Din drepturile tv ale clubului ardelean, Dumitru Dragomir a virat in contul Elisabetei Sandu suma cu care aceasta l-a creditat pe „Lord”.

Lise Sandu (stanga), alaturi de sotul ei

Din dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, procurorii anticoruptie au disjuns o noua cauza, a carei speta se refera la un imprumut in valoare de 400.000 de euro pe filiera Lise Sandu – Jean Padureanu. Sotia presedintelui FRF si-a recuperat banii din drepturile tv aferente gruparii Gloria Bistrita. Ieri, surse din cadrul DNA au lansat pe piata informatia ca ancheta in acest caz este intr-o faza preliminara, premergatoare inceperii urmaririi penale. Intr-o conferinta de presa din urma cu o luna, Mircea Sandu il acuza pe Adrian Mititelu ca a inselat FRF si LPF, incasand banii din drepturile tv „intr-un cont al unei societati cu numele detinator de cont Mititelu Ileana (n.n. – sotia finantatorului Universitatii Craiova). Astfel, devia banii spre o alta societate, neafiliata la Federatie”. In cazul de fata, nici sotia lui Mircea nu este „afiliata” la FRF, dar a incasat 400.000 de euro din drepturile tv.

Din cate se zvoneste, procurorii suspecteaza faptul ca Lise Sandu nu ar fi creditat niciodata clubul Gloria Bistrita cu 400.000 de euro, iar banii incasati de la Liga lui Dumitru Dragomir ar reprezenta cu totul altceva decat un imprumut rambursat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
685 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger