AcasăSPORTSotia l-a deposedat de centuri pe Sugar Shane Mosley

Sotia l-a deposedat de centuri pe Sugar Shane Mosley

Boxerul american Sugar Shane Mosley si-a pierdut trei dintre centurile de campion mondial cucerite de-a lungul timpului in favoarea sotiei.

Sugar Shane Mosley si Jin, sotia sa de origine coreana, au divortat, iar Jin a obtinut custodia pentru trei dintre centurile de campion mondial cucerite de-a lungul timpului de boxerul american, conform tmz.com. Sugar Shane a pierdut cate o centura pentru fiecare dintre cei trei copii pe care ii avea cu Jin: Najee Jamarr, Taiseki Justin si Mee Yon Jinae. Jin nu are voie sa instraineze centurile, iar copiii vor deveni proprietarii centurilor la majorat.

Jin a mai obtinut jumatate din banii produsi de Sugar Shane in perioada in care cei doi erau casatoriti, dar si jumatate dintre punctele bonus obtinute de boxer pentru utilizarea unor carduri American Express. Boxerul american pastreaza cel putin 3 milioane de dolari, banii obtinuti de pe urma meciului pierdut in fata lui Manny Pacquiao in urma cu doua luni. Partida s-a desfasurat intr-o perioada in care Sugar Shane era deja in plin proces cu sotia sa, care a intentat divortul in ianuarie 2009.

author avatar
Cristi Ionita
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger