AcasăSPORTSorin Paraschiv, dezvaluiri despre meciul cu Middlesbrough

Sorin Paraschiv, dezvaluiri despre meciul cu Middlesbrough

(foto: teresport.ro)

Sorin Paraschiv a facut dezvaluiri inedite din timpul meciului pierdut cu Middlesbrough, cand ros – albastrii au ratat calificarea in finala Cupei UEFA.

(foto: teresport.ro)

Desi au trecut aproximativ sase ani, meciul dramatic din semifinala Cupei UEFA cand Steaua Bucuresti a ratat calificarea in finala desi avea un avantaj de trei goluri, a ramas viu in inimile stelistilor, a explicat Sorin Paraschiv.

Conform acestuia, dat fiind scorul inregistrat, englezii nu mai sperau sa joace in finala, motiv pentru care il intrebau pe Nicolae Dica de ce a primit cartonasul galben care ii interzicea sa joace in finala.

„Spun acum ceva ce Dica ne-a spus la multa vreme dupa acel meci. Prin minutul 75, dupa ce a incasat un cartonas galben care il suspenda pentru finala, stiti ce ii ziceau jucatorii lui Boro? Il intrebau si se intrebau cum a putut sa faca acel gest pentru ca nu va juca in finala. Deci ei nu mai credeau in calificare, la fiecare intrerupere a jocului il chestionau pe Dica daca intr-adevar din cauza acelui stupid cartonas va sta pe margine la finala”, a spus Sorin Paraschiv in cadrul unei emisiuni de la Gsp TV.

Totodata, Sorin Paraschiv a mai anuntat ca, pentru el, faptul ca nu a jucat in acel meci reprezinta regretul carierei sale de fotbalist motivand ca, daca pe teren ar fi intrat Banel Nicolita, altul ar fi fost rezultatul meciului.

„Cu siguranta, altfel ar fi aratat meciul si altul ar fi fost rezultatul daca pe teren se afla Nicolita. Cu mine pe gazon nu stiu daca s-ar fi schimbat ceva, dar absenta lui Banel a contat decisiv. Acel meci e regretul carierei mele de fotbalist”, a spus Sorin Paraschiv.

Steaua Bucuresti si Middlesbrough s-au intalnit pe 20 aprilie 2006. Dupa un 1 -0 in tur pentru Steaua, jucatorii ros – albastri au inceput meciul si au marcat de doua ori, prin Nicolae Dica, in minutul 16, si Dorin Goian, in minutul 24. Ulterior englezii si-au revenit, castigand meciul cu scorul de 4 – 2 si calificandu-se in finala gratie unui gol marcat in finalul partidei.

author avatar
Ionut Zgimbau
692 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger