AcasăSPORTSorin Cartu a demisionat de la CS „U” Craiova

Sorin Cartu a demisionat de la CS „U” Craiova

Sorin Cartu a antrenat CS „U” in 37 de partide (16 victorii si 12 egaluri)

Conducerea echipei de fotbal CS Universitatea Craiova si directorul tehnic Sorin Cartu au decis de comun acord rezilierea contractului.

Sorin Cartu a antrenat CS „U” in 37 de partide (16 victorii si 12 egaluri)

Sorin Cartu a fost cooptat in staff-ul clubului in functia de director tehnic in septembrie 2014. In campionatul precedent, impreuna cu antrenorul principal Emil Sandoi, a condus echipa pana pe locul 5 in clasament, reusind o serie fantastica de 19 partide fara infrangere, record in istoria de 67 de ani a Stiintei. „Eu am propus despartirea, simteam ca nu mai e chimia aia care trebuie. Nu pot sa stau in casa cuiva, daca omului nu-i convine. Finantatorul e cel mai important, iar daca el nu e pe aceeasi lungime de unda cu antrenorul, nu poti sa mergi mai departe. Unul trebuie sa renunte!”, a declarat Cartu, care nu s-a ferit sa explice si ce anume l-a deranjat la conducerea CS „U”: „Noi, antrenorii, am demonstrat ca avem calitate, nu? Pai, da-ne credit! Daca eu il vreau pe Boldrin, pe Hamroun etc, care se incadrau in politica noastra financiara, iar tu vii cu altii, la insistentele celor care sunt aciuati pe langa echipa, atunci nu e bine”.
Pentru jocul cu CSMS Iasi, din etapa a 10-a, echipa olteana va fi pregatita de Emil Sandoi, ramas singurul tehnician cu licenta PRO din cadrul clubului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger