AcasăSPORTSorana si colegele, mesaje pentru Mattek-Sands, dupa accidentarea suferita pe teren (VIDEO)

Sorana si colegele, mesaje pentru Mattek-Sands, dupa accidentarea suferita pe teren (VIDEO)

Reactiile jucatoarelor de tenis dupa accidentarea grava suferita de americanca Bethanie Mattek-Sands, in meciul jucat deunazi cu Sorana Cirstea, nu au intarziat sa apara, mai ales ca sportiva a strigat, pur si simplu, de durere, intinsa pe teren.

Sorana a sarit imediat sa o ajute si a stat alaturi de Bethanie pana la sosirea echipelor medicale. Suferinta sportivei – accidentate serios la genunchi- a impresionat nu doar spectatorii, ci si pe cei care urmareau in direct meciul, pana sa fie intrerupt de incidentul cu totul nedorit.

De altfel, romanca a ales sa ii transmita, asemeni foarte multor alte colege din circuitul WTA, mesaje de incurajare si urari de insanatosire cat mai rapida. „Foarte afectata de ce a patit @BMATTEK azi! Te iubesc fata, esti puternica, vei trece de asta! Gandurile mele sunt la tine, Beth”, suna mesajul transmis de romanca, pe retelele de socializare.

Printre jucatoarele care au postat, pe Twitter, mesaje adresate lui Mattek-Sands, dupa episodul cumplit prin care a trecut, se numara Elena Svitolina, Kristina Mladenovic, Sara Errani, Coco Vandeweghe, Alize Cornet, Daria Gavrilova, Sloane Stephens, Madison Keys si Lucie Safarova.
[youtube]K5ltyQvjpQ0[/youtube]

[youtube]PvgL–DQWJ0&list=PL4Yp_5ExVAU18Htl7wF7UcPrq23ivGKP-[/youtube]

sursa foto: captura youtube/Sports Illustrated

516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger