AcasăSPORTSorana se motiveaza cu muzica americancei Lana Del Rey

Sorana se motiveaza cu muzica americancei Lana Del Rey

Lana Del Rey este considerata una dintre vocile de aur ale Americii

Considerata una dintre cele mai talentate si mai frumoase jucatoare de tenis din lume, Sorana Cirstea spune ca, intre doua meciuri de tenis, se motiveaza luand lectii de desen si ascultand muzica.

Sorana este buna prietena cu Daniela Hantuchova (stanga) si Jelena Jankovic

Aflata la Birmingham, unde era cotata cu sansa a zecea la castigarea turneului de 220.000 de dolari, Sorana Cirstea le-a dezvaluit fanilor ei ca isi doreste sa nu ramana in istorie doar drept o buna jucatoare de tenis ci si o specialista in arta.

Lana Del Rey este considerata una dintre vocile de aur ale Americii

Din aceasta cauza, Sorana are camera de hotel plina cu reviste de specialitate care o ajuta sa-si imbunatateasca stilul de a desena. De asemenea, frumoasa tenismana a precizat ca, intre doua meciuri de tenis, se motiveaza ascultand melodiile celebrei cantarete americane Lana Del Rey.

Asa arata camera de hotel a Soranei din Birmingham

Interpreta de 26 de ani, din New York, a devenit cunoscuta in intreaga lume dupa ce si-a lansat, in iunie anul trecut, melodia „Video Games” pe internet. Pe 31 ianuarie anul acesta, Lana Del Rey si-a lansat albumul de debut, „Born to Die”, care s-a instalat din prima saptamana in fruntea clasamentelor de specialitate din sapte tari, inclusiv Marea Britanie si Australia. Din pacate, tactica Soranei nu a dat randamentul scontat la Birmingham, ea fiind eliminata inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa, cu 6-3, 3-6, 2-6, de americanca Melanie Oudin. Totusi, targovisteanca s-a declarat multumita de posibilitatea de a se revedea cu bunele sale prietene, Jelena Jankovic si Daniela Hantuchova.

author avatar
Cristi Ionita
369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger