AcasăSPORTSorana se antreneaza cu marele Agassi!

Sorana se antreneaza cu marele Agassi!

Se lucreaza impreuna si la sala de forta

Eliminata, saptamana trecuta, inca din optimile de finala la Monterrey, Sorana Cirstea a facut pasul catre SUA, ea urmand sa evolueze la turneele de la Indian Wells (7 martie) si Miami (20 de martie).

Sorana asculta cu atentie indicatiile americanului

Pentru cele doua competitii de top din SUA, Sorana se antreneaza intens in Las Vegas, iar partenerul ei de pregatire din aceste zile este nimeni altul decat legendarul Andre Agassi. Colaborarea a fost facilitata de Adidas, care are posibilitatea de a alege diferiti “consilieri” pentru jucatoarele pe care le sponsorizeaza.

Se lucreaza impreuna si la sala de forta

Sorana Cirstea a fost antrenata in ultima perioada de Victor Ionita, fostul jucator roman, si supervizata, din partea Adidas, de australianul Darren Cahill, fost semifinalist la US Open in 1988.

Agassi si Sorana schimba cateva mingi

Totusi, din cauza unor probleme medicale, Cahill nu a putut onora sedintele de pregatire din Las Vegas, astfel ca, pe interval, a aparut Andre Agassi. Americanul, fost lider mondial si de opt ori castigator al unui turneu de Grand Slam, a acceptat cu zambetul pe buze sa se ocupe de pregatirea romancei. Agassi (42 de ani) s-a retras din activitate in septembrie 2006 si este casatorit cu germanca Steffi Graf (43 de ani), fost lider mondial in ierarhia feminina si de 22 de ori castigatoare a unui turneu de Grand Slam. Altfel, jucatoarea romana Alexandra Cadantu a pierdut, duminica seara, prima finala profesionista din cariera. Ea a fost invinsa, cu 4-6, 4-6, de unguroaica Timea Babos in ultimul act al turneului de 220.000 de dolari de la Monterrey (Mexic). Alexandra a platit tribut emotiilor uriase si nu a reusit sa contracareze jocul in forta al adversarei, unguroaica fiind cu 13 centimetri mai inalta decat jucatoarea noastra. In ciuda esecului suferit, Cadantu a urcat 28 de pozitii in ierarhia WTA si a ajuns pe locul 82 mondial, cea mai buna clasare din cariera. Monica Niculescu ramane cel mai bine clasata jucatoare din Romania, ea aflandu-se, saptamana aceasta, pe locul 28 in lume.

author avatar
Cristi Ionita
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger