AcasăSPORTSorana, party cu Ana Ivanovic

Sorana, party cu Ana Ivanovic

Ana Ivanovic este cea mai buna prietena a Soranei

Propusa de forul international pentru a fi una dintre jucatoarele care isi publica, pe blogul WTA, pataniile petrecute la US Open, Sorana Cirstea a dezvaluit, pentru cei care nu aflasera deja, ca sarboaica Ana Ivanovic este cea mai buna prietena a sa.

Ana Ivanovic este cea mai buna prietena a Soranei

Cele doua frumoase tenismene sunt nedespartite la New York, Sorana precizand ca a cinat cu Ana atat luni seara, dupa ce ea si-a asigurat calificarea in turul al doilea, gratie victoriei obtinute, cu 4-6, 6-2, 6-2 in fata germancei Sabine Lisicki, cat si marti seara, imediat dupa succesul obtinut de sarboaica, 6-2, 6-3 cu ucraineanca Elina Svitolina.

Sorana a efectuat un antrenament marti dimineata, organizatorii turneului de la Flushing Meadows fiind surprinsi de ora matinala la care romanca prefera sa se pregateasca. Targovisteanca a precizat ca, indiferent de fusul orar la care trebuie sa se adapteze, ritualul ei este strict „la ora 7 ma trezesc si la ora 9, cel tarziu, incep antrenamentul. Nu pot sa dorm mai tarziu de ora 7 pentru ca somnul mi se pare o pierdere de timp si am senzatia ca oamenii pierd lucruri importante din viata cand se trezesc tarziu”.

Sorana urma sa joace aseara meciul cu gruzina Anna Tatisvili, din turul al doilea, romanca avand promisa din partea Anei Ivanovic o masa copioasa in cazul unei noi victorii.

author avatar
Cristi Ionita
759 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger