AcasăSPORTSorana, o saptamana de rasfat la Londra

Sorana, o saptamana de rasfat la Londra

Dupa un sezon obositor, in care a reusit sa urce pana pe locul 27 WTA, Sorana Cirstea avea nevoie de o vacanta. Jucatoarea s-a bucurat din plin de o saptamana petrecuta la Londra, unul dintre orasele favorite ale targovistencei.

Sorana a admirat arhitectura londoneza

Poate parea ciudat, mai ales ca are foarte multi admiratori, dar jucatoare de tenis Sorina Cirstea nu a fost la Londra alaturi de vreun barbat, ci insotita de sarboaica Ana Ivanovic, cea mai buna prietena.

Cirstea si Ivanovic petrec mult timp impreuna

Cele doua sportive au imbinat utilul cu placutul, fiecare zi fiind impartita in trei reprize, primele doua de vizitat obiective turistice, iar a treia dedicata cluburilor de noapte.

Fetele au luat cu asalt cluburile de noapte

Totusi, ce a fost frumos s-a incheiat rapid, iar Sorana a revenit deja la Bucuresti, unde astazi isi reincepe pregatirea. Daca in alti ani alegea o locatie insorita pentru a efectua pregatirea de iarna, de aceasta data Cirstea se va pregati in tara. Alegerea a facut-o din superstitie. Sportiva de 22 de ani s-a pregatit la Bucuresti si spre sfarsitul anului trecut, iar antrenamentele sustinute acasa i-au fost de mare ajutor. In 2012, targovisteanca a mers bine

Desi specialitatea sa este zgura, jucatoarea de tenis a contabilizat rezultate foarte bune la Australian Open si Wimbledon (turul al treilea), plus semifinale la Pattaya City, Stanford, Guangzhou si Barcelona,  semn ca Sorana a inceput sa-si dezvolte jocul si pe alte suprafete.

author avatar
Cristi Ionita
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger