AcasăSPORTSorana Cirstea, victorie dupa o luna

Sorana Cirstea, victorie dupa o luna

Considerata una dintre cele mai talentate jucatoare de tenis din Romania, Sorana Cirstea trece de ceva timp printr-o perioada mai putin reusita la nivel de performante sportive.

Totusi, dupa aproximativ o luna de infrangeri pe linie, Sorana a reusit, luni, o victorie de moral in primul tur al turneului de 250.000 de dolari de la Tianjin.

Sorana s-a impus clar, scor 6-4, 6-2, in confruntarea cu poloneza Magda Linette, sportiva care castigase anul trecut singurul meci direct.

Victoria de luni i-a asigurat Soranei 30 de puncte WTA si un cec in valoare de 3.310 dolari, dar si o posibila intalnire, in optimi, cu Monica Puig, favorita numarul sapte a turneului, in cazul in care iberica reuseste sa treaca de Andrea Hlavackova (Cehia).

Romania mai este reprezentata in aceasta saptamana de Irina Begu, care joaca la Linz, si de Ana Bogdan, care s-a calificat doar pentru a doua oara in cariera pe tabloul principal al unui turneu WTA. Ana Bogdan a trecut, cu 1-6, 6-4, 6-4, de americanca Tori Kinard, in ultimul tur al calificarilor de la Osaka si va da piept, in runda inaugurala de pe tabloul principal, cu japoneza Misaki Doi.

author avatar
Cristi Ionita
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger