AcasăSPORTSorana Cîrstea, toată un zâmbet! Victorie de senzație la Australian Open 2021...

Sorana Cîrstea, toată un zâmbet! Victorie de senzație la Australian Open 2021 – VIDEO

Sorana Cîrstea, victorie de senzație la Australian Open 2021 - VIDEO (foto: captură video/youtube)

Românca aflată pe locul 68 WTA a reuțit o victorie uriașă în duelul contra Petrei Kvitova, cap de serie numărul 9 la Australian Open 2021.

După ce în primul tur a trecut lejer de Patricia Țig, pe care a învins-o în 59 de minute, scor 6-2, 6-1, Sorana a reintrat pe teren, de această dată miercuri, pe Margaret Court Arena, pentru a o înfrunta, în turul secund al competiției din Australia, pe sportiva cehă aflată pe locul 8 în clasamentul mondial.

Sorana a câștigat primul set, adversara sa a readus apoi egalitatea la seturi, iar după 123 de minute de joc, Cîrstea a încheiat meciul victorioasă – cu tabela arătând următorul scor: 6-4, 1-6, 6-1.

Zâmbitoare la interviul de după meci

Toată un zâmbet după reușita de pe teren, Cîrstea s-a declarat fericită de victorie. ”Am avut multe meciuri împotriva Petrei, este o jucătoare extraordinară, lovește atât de tare mingea și mi-a luat ceva timp să mă adaptez jocului, dar odată ce am reușit, am simțit că pot să o înving. (…) Sunt foarte fericită de această victorie”, a declarat românca, la interviul de pe teren, de după înfruntarea care a propulsat-o în runda următoare a primului Grand Slam din an.

În manșa a treia a turneului, Sorana va avea din nou o adversară din Cehia: Marketa Vondrousova, cap de serie numărul 19, finalistă la Roland Garros, în urmă cu doi ani.

author avatar
Cristina Stefan
484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger