AcasăSPORTSorana Cirstea, super-sexy la plaja

Sorana Cirstea, super-sexy la plaja

Profitand de pauza avuta in calendarul competitional, Sorana Cirstea si-a luat trei zile de vacanta totala si s-a rupt in figuri pe litoralul romanesc, alaturi de fratele ei, Mihnea, si de cativa prieteni buni.

Sorana si apropiatii ei au imbinat perfect reprizele de plaja si baie cu cele de sporturi extreme si orele petrecute pe ringul de dans.

Sorana a atras numeroase priviri cu un costum de baie rosu super-sexy, masculii si chiar o mare parte dintre femeile de pe plaja fiind atrase de corpul perfect tonifiat al jucatoarei de tenis.

Conform doartenis.ro, Sorana s-a declarat extrem de incantata de momentele petrecute pe jet-ski, ea fiind deja o specialista in acest domeniu dupa ce s-a mai dat cu jet-ski-ul si in Pattaya (Thailanda), alaturi de buna ei prietena Maria Kirilenko.

Poza postata de Sorana pe pagina ei de facebook a strans rapid mii de like-uri, fanii tenismenei fiind incantati de aspectul fizic al acesteia. Au existat si iubitori ai sportului care i-au recomandat sa o lase mai usor cu ski-jet-ul pentru a nu risca un accident si a-si pune in pericol cariera in tenis.

author avatar
Cristi Ionita
2.499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger