AcasăSPORTSorana Cirstea, seducatoare la Family Circle Cup! Vezi cum i-a vrajit pe...

Sorana Cirstea, seducatoare la Family Circle Cup! Vezi cum i-a vrajit pe americani (FOTO)

Dupa turul III reusit saptamana trecuta, la Miami, Sorana Cirstea isi continua evolutia pe taram american cu Family Circle Cup, turneu de 800.000 de dolari ce incepe luni, la Charleston.

In ciuda faptului ca va fi una dintre primele favorite care intra in focuri, Sorana a participat, duminica, la petrecerea organizata in cinstea jucatoarelor.

Iar romanca a adoptat o tinuta cu care i-a dat gata pe americani, reprezentantii mass-media care au luat parte la eveniment stabilind ca Sorana reprezinta una dintre cele mai spectaculoase aparitii, desi la petrecere au mai fost Daniela Hantuchova, Serena Williams sau Caroline Wozniacki.

Ajunsa pe locul 25 mondial, Sorana mai are un pic pana isi egaleaza cea mai buna clasare din cariera (locul 23), iar turneul de la Charleston ar putea fi unul de bun augur in conditiile in care romanca, favorita numarul 11, nu are puncte de aparat.

In primul tur, Sorana o va intalni, luni seara, pe germanca Tatjana Malek. La turneul de la Charleston participa si Alexandra Cadantu, care urmeaza sa o intalneasca pe americanca Madison Keys.

sursa foto: doartenis.ro

author avatar
Cristi Ionita
505 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger