AcasăSPORTSorana Cîrstea s-a calificat în sferturi, la US Open: "Am un zâmbet...

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi, la US Open: „Am un zâmbet mare pe față”

sorana cirstea

Sorana Cîrstea și-a egalat cea mai bună performanță a carierei la turneele de Grand Slam, sportiva noastră obținând calificarea în sferturile de la US Open 2023.

Favorită 30 la Flushing Meadows, Sori a trecut fără emoții de Belinda Bencic, campioana olimpică (scor 6-3, 6-3, după un meci de o oră și 24 de minute).

Cum a reacţionat Sorana, după calificare?

Sorana Cîrstea a zâmbit non-stop și și-a stăpânit cu greu emoțiile. La final, românca a făcut un gest superb și i-a dedicat victoria antrenorului său, cu care colaborează de aproape un an.

Mulțumesc. Am un zâmbet mare pe față pentru că am muncit atât de mult în ultima vreme, nimeni nu știe ce se întâmplă în spatele cortinei.

Am avut un sprijin solid din tribune, vreau să vă mulțumesc, mă faceți să mă simt specială, sunteți deosebiți. Este grozav, mereu am visat să ajung aici și au fost mulți ani cu suișuri și coborâșuri, dar în final munca mereu iți va fi răsplătită, dacă te ții de ea.

Mi-am dorit să merg înainte, să fac totul cât mai bine. Iubesc condițiile de aici, atmosfera, mingile, publicul, totul a fost grozav.

De fiecare dată când vin în SUA, parcă lucrurile merg mai bine pentru mine. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat săptămâna asta.

Thomas este aici, a suferit alături de mine în ultimul an, mă bucur că l-am răsplătit cu această victorie, este pentru el”, a spus Cîrstea.

Şi-a asigurat un cec de 455.000 dolari

Sorana Cîrstea (33 de ani) va primi un premiu de $455.000 și 430 puncte în ierarhia WTA de simplu după calificarea în sferturile de la US Open 2023.

Pentru un loc în semifinalele de la New York, Sorana Cîrstea se va duela cu Karolina Muchova (favorită 10 la Flushing Meadows și finalistă la Roland Garros 2023).

De-a lungul timpului, Cîrstea și Muchova s-au întâlnit de patru ori, scorul fiind 3-1 pentru jucătoarea din Cehia.

author avatar
Andrei Ștefan
205 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Cine este Nemo, cântăreţul non-binar care a câştigat finala Eurovision 2024 (VIDEO)

Elveţia a câştigat finala Eurovision 2024, prin reprezentantul ei Nemo. Cântăreţul a venit cu piesa „The Code”, un cântec foarte personal despre a fi...

Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!

Conform astrogramelor realizate de astrologi pentru horoscopul de duminică, 12 mai 2024, nativii trebuie să ofere o mai mare grijă pe "casa comunicării".Tot mai...
proger