AcasăSPORTSorana Cîrstea s-a calificat în sferturi, la US Open: "Am un zâmbet...

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi, la US Open: „Am un zâmbet mare pe față”

Sorana Cîrstea și-a egalat cea mai bună performanță a carierei la turneele de Grand Slam, sportiva noastră obținând calificarea în sferturile de la US Open 2023.

Favorită 30 la Flushing Meadows, Sori a trecut fără emoții de Belinda Bencic, campioana olimpică (scor 6-3, 6-3, după un meci de o oră și 24 de minute).

Cum a reacţionat Sorana, după calificare?

Sorana Cîrstea a zâmbit non-stop și și-a stăpânit cu greu emoțiile. La final, românca a făcut un gest superb și i-a dedicat victoria antrenorului său, cu care colaborează de aproape un an.

Mulțumesc. Am un zâmbet mare pe față pentru că am muncit atât de mult în ultima vreme, nimeni nu știe ce se întâmplă în spatele cortinei.

Am avut un sprijin solid din tribune, vreau să vă mulțumesc, mă faceți să mă simt specială, sunteți deosebiți. Este grozav, mereu am visat să ajung aici și au fost mulți ani cu suișuri și coborâșuri, dar în final munca mereu iți va fi răsplătită, dacă te ții de ea.

Mi-am dorit să merg înainte, să fac totul cât mai bine. Iubesc condițiile de aici, atmosfera, mingile, publicul, totul a fost grozav.

De fiecare dată când vin în SUA, parcă lucrurile merg mai bine pentru mine. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat săptămâna asta.

Thomas este aici, a suferit alături de mine în ultimul an, mă bucur că l-am răsplătit cu această victorie, este pentru el”, a spus Cîrstea.

Şi-a asigurat un cec de 455.000 dolari

Sorana Cîrstea (33 de ani) va primi un premiu de $455.000 și 430 puncte în ierarhia WTA de simplu după calificarea în sferturile de la US Open 2023.

Pentru un loc în semifinalele de la New York, Sorana Cîrstea se va duela cu Karolina Muchova (favorită 10 la Flushing Meadows și finalistă la Roland Garros 2023).

De-a lungul timpului, Cîrstea și Muchova s-au întâlnit de patru ori, scorul fiind 3-1 pentru jucătoarea din Cehia.

191 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...