AcasăSPORTSorana Cirstea rateaza Olimpiada!

Sorana Cirstea rateaza Olimpiada!

Desi avea patru jucatoare de tenis calificate pentru Jocurile Olimpice de la Londra, Romania ar putea aborda competitia doar cu doua competitoare. Sorana Cirstea si Monica Niculescu au devenit indisponibile din cauza unor probleme medicale.

La Beijing, in 2008, Sorana a fost eliminata in primul tur

Dupa ce Monica Niculescu si-a fracturat mana la Wimbledon, avand nevoie de cel putin patru saptamani de pauza, Sorana Cirstea s-a ales si ea cu o intindere la adductori, accidentare care ii diminueaza serios sansele de a participa la Jocurile Olimpice.

Targovisteanca plateste scump parcursul foarte bun de saptamana trecuta, de la Stanford, cand a jucat sase meciuri (patru de simplu si doua de dublu) in numai cinci zile. Sorana s-a retras de pe tabloul principal al turneului de la San Diego, care se disputa in aceasta saptamana, si spera sa se recupereze pana la Jocurile Olimpice, dar pronosticul este mai degraba unul pesimist, sportiva noastra avand la dispozitie numai noua zile pentru a se reface fizic. In cazul in care nici Sorana nu va putea participa la J.O., Romania va ramane doar in doua jucatoare pentru turneul feminin de tenis: Irina Begu (care saptamana aceasta spera sa-si apere trofeul cucerit anul trecut la turneul challenger de la Bucuresti) si Simona Halep.

author avatar
Cristi Ionita
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger