AcasăSPORTSorana Cirstea, pe urmele Simonei Halep

Sorana Cirstea, pe urmele Simonei Halep

WUHAN, CHINA - SEPTEMBER 24: Sorana Cirstea plays a forehand during the match against Wang Yafan on Day 1 of 2017 Dongfeng Motor Wuhan Open at Optics Valley International Tennis Center on September 24, 2017 in Wuhan, China. (Photo by Yifan Ding/Getty Images)

Sorana Cirstea, locul 44 mondial, s-a calificat, ieri, in sferturile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Beijing , dupa ce a invins-o pe sportiva ceha Karolina Pliskova, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA. Urmeaza meciul cu Jelena Ostapenko, numarul 8 WTA, campioana la Roland Garros in acest an.

Sorana Cirstea spune  ca a reusit sa o invinga pe Karolina Pliskova datorita pregatirilor din ultima vreme si a precizat ca a fost atat de concentrata, incat nu a realizat ca a fost la un pas sa piarda setul doi. „Nu m-am gandit la clasament, m-am concentrat pur si simplu pe jocul de astazi. Am jucat bine in ultimul timp, as putea spune ca rezultatele bune nu au venit pe atat de rapid, pe cat mi-as fi dorit. Dar am lucrat bine in ultimul timp, am facut lucrurile exact asa cum trebuie si mereu spun ca munca pe care o faci este rasplatita pana la urma. Cu siguranta, a fost placut sa termin in doua seturi”, a declarat Cirstea. Urmeaza meciul impotriva jucatoarei letone Jelena Ostapenko, locul 8 WTA, campioana la Roland Garros in acest an. „Cred ca suntem bune prietene acum. Este o fata draguta si o jucatoare foarte buna. Are un joc similar cu al meu, un tenis agresiv. Am avut niste schimburi de mingi intense la New York, sper sa avem un meci bun”, a spus Jelena Ostapenko despre Sorana.

author avatar
Catalin Dumitrescu
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger