AcasăSPORTSorana Cirstea - pe 37 in topul celor mai sexy sportive

Sorana Cirstea – pe 37 in topul celor mai sexy sportive

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea este singura sportiva din Romania care a prins clasamentul celor mai sexy 100 de sportive din lume, realizat de „bleacherreport.com”.

Sorana Cirstea este cea mai sexy sportiva din Romania

Sursa amintita realizeaza la fiecare inceput de an, cu ajutorul cititorilor, un top al celor mai seducatoare sportive, iar in acest an Sorana Cirstea se afla pe pozitia 37. La fel ca in cariera sportiva, unde nu reuseste sa prinda „Top 10”, Sorana Carstea nu-i impresioneaza pe straini nici la capitolul frumusete, ea pierzand 11 locuri fata de ierarhia data publicitatii anul trecut, cand ocupa pozitia a 26-a. Totusi, de apreciat ca Sorana Cirstea depaseste in acest clasament nume grele precum daneza Caroline Wozniacki (tenis) sau americanca Danica Patrick (automobilism). In plus, chiar in fata ei in clasament se afla doua sportive cunoscute pentru succesul lor la public, rusoaicele Maria Sarapova (tenis) si Yelena Isinbaeva (atletism).

Ellen Hoog te imbina sa te apuci de hochei pe iarba

Ierarhia este dominata de olandeza Ellen Hoog, dubla campioana olimpica la hochei pe iarba, si americanca Alana Blanchard, specialista in surfing.

author avatar
Cristi Ionita
3.290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger