AcasăSPORTSorana Cirstea o "arde" cu fratele ei prin Bucuresti

Sorana Cirstea o „arde” cu fratele ei prin Bucuresti

Sorana si Mihnea sunt extrem de apropiati

Romanca, numarul 38 WTA, a fost eliminata inca din turul secund la US Open si profita din plin de zilele libere avute in aceasta perioada.

Sorana si Mihnea sunt extrem de apropiati

Sorana Cirstea incepuse fabulos turneul de la Flashing Meadows, 4-6, 6-2, 6-2 cu germanca Sabine Lisicki, dar a incheiat aventura americana prematur, fiind invinsa in turul al doilea, scor 7-6, 1-6, 6-2, de gruzina Anna Tatisvili. Esecul de la US Open a afectat-o serios pe targovisteanca, aceasta intorcandu-se direct la Bucuresti, pentru a-si reincarca bateriile. In afara antrenamentului usor pe care il efectueaza in fiecare dimineata, la Centrul National, Sorana isi petrece extrem de mult alaturi de fratele ei, Mihnea, confidentul ei cel mai apropiat.

Relatia dintre cei doi este extrem de stransa, Sorana si Mihnea vorbindu-si in fiecare zi la telefon, indiferent de locul in care se afla tenismena. De altfel, Mihnea a sustinut-o cel mai mult, din punct de vedere emotional, in cariera sa de tenismena si se considera, de departe, fanul ei numarul unu. Sorana a profitat de ocazie si l-a rasplatit pe acesta pe masura, inclusiv cu o iesire la o celebra pizzerie din Bucuresti. Desi anul acesta si-a egalat rezultatul inregistrat in 2011 la US Open, Sorana continua sa fie de nemultumit pentru ca nu reuseste sa lege mai multe victorii la rand. Anul acesta, Sorana are 25 de victorii si 24 de infrangeri, ea trecandu-si in cont doar trei semifinale: Pattaya City, Barcelona si Stanford.

author avatar
Cristi Ionita
1.449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger