AcasăSPORTSorana Cirstea, mai mult a filmat, decat a jucat

Sorana Cirstea, mai mult a filmat, decat a jucat

Sorana a parut iritata de “tirul” ziaristilor

Desi ocupa abia locul 52 in ierarhia WTA, Sorana Cirstea a demonstrat, la Wimbledon, ca ramane una dintre cele mai cunoscute jucatoare din circuit.

Sorana a parut iritata de “tirul” ziaristilor

Dupa ce a expediat-o, luni dupa-amiaza, pe frantuzoaica Pauline Parmentier, 6-4, 6-1, in 92 de minute si s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, Sorana a fost supusa unui adevarat asediu de reprezentanti ai presei din intreaga lume.

Targovisteanca este la cea mai buna participare de la Wimbledon

Targovisteanca a fost solicitata aproximativ doua ore si jumatate pentru intrebari, interviuri si autografe, parerea unanima fiind ca Sorana este una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuit. Din pacate, Sorana este si singura jucatoare din Romania care si-a asigurat, luni, calificarea in turul al doilea de la Wimbledon, ea urmand sa dea piept cu chinezoaica Na Li, locul 11 mondial. Monica Niculescu (4-6, 6-3, 3-6 cu Stephanie Gacon), Edina Gallovits (6-4, 4-6, 8-10 cu Silvia Soler) si Alexandra Cadantu (1-6, 3-6 cu Maria Kirilenko) au parasit rapid turneul. Aseara urmau sa evolueze Adrian Ungur, Simona Halep si Irina Begu.

author avatar
Cristi Ionita
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger