AcasăSPORTSorana Cirstea este in sferturi la Pattaya

Sorana Cirstea este in sferturi la Pattaya

Sorana a depasit bariera celor 1,1 milioane de dolari obtinuti din tenis

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea al turneului de tenis de la Pattaya (Thailanda), dupa ce a invins-o, ieri, cu 6-2, 6-2, pe japoneza Misaki Doi.

Sorana a depasit bariera celor 1,1 milioane de dolari obtinuti din tenis

Frumoasa targovisteanca pare sa se fi specializat in astfel de victorii, ea trecand, in primul tur, tot cu 6-2, 6-2 de o jucatoare japoneza, Erika Sema. Prin calificarea in sferturile de la Pattaya, Sorana (locul 54 mondial) si-a asigurat 5.625 de dolari si 70 de puncte WTA ceea ce ii permite sa se apropie vertiginos de TOP 50 cele mai bune jucatoare ale lumii. Pentru tenismena noastra urmeaza un moment al adevarului, ea urmand sa dea piept in faza urmatoare a competitiei cu rusoaica Vera Zvonareva, locul 8 WTA si principala favorita a competitiei. Zvonareva a castigat clar ultima intalnire directa, 6-2, 6-2 la Beijing (2009), dar Sorana are posibilitatea sa demonstreze ca ascensiunea ei din acest inceput de an nu a fost una intamplatoare.

Monica Niculescu e in optimi la Paris

Devenita una dintre favoritele turneului de la Paris, dupa ce mai multi capi de serie s-au retras din competitie, Monica Niculescu s-a calificat, ieri, in optimile de finala ale competitiei dotate cu premii in valoare de 637.000 de dolari. Ea s-a impus, cu 6-1, 4-6, 6-4, in disputa cu australianca Jarmila Gajdosova si o va intalni, in turul al doilea, pe germanca Angelique Kerber. Monica are ocazia sa-si ia revansa dupa ce nemtoaica a invins-o, cu 6-4, 6-3, la US Open, anul trecut. Pana acum, aventura de la Paris i-a asigurat jucatoarei noastre 8.800 de dolari si 60 de puncte WTA.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger