AcasăSPORTSorana Cirstea a fost eliminata de la Wimbledon

Sorana Cirstea a fost eliminata de la Wimbledon

Sorana Cirstea, prima jucatoare din Romania intrata in focuri la Wimbledon, a parasit competitia dupa numai 58 de minute.

Sorana Cirstea a fost eliminata inca din primul tur al turneului de tenis de la Wimbledon. A fost invinsa, cu 6-1, 6-3, de frantuzoaica Pauline Parmentier, dupa un meci care a durat numai 58 de minute si in care Sorana a avut numai 7 mingi castigatoare si a comis 27 de greseli nefortate.

Sorana nu a reusit sa profite de culoarul favorabil avut dupa eliminarea israeliencei Shahar Peer, cap de serie numarul 22, care a fost invinsa, cu 5-7, 6-4, 6-4, de rusoaica Ksenia Pervak.

Rafael Nadal, liderul clasamentului mondial, a facut un prim pas spre pastrarea trofeului castigat anul trecut. Ibericul a trecut, cu 6-4, 6-2, 6-2, de americanul Michael Russell. Brazilianul Thomas Bellucci, favoritul numarul 30, a fost invins, cu 7-6, 6-4, 6-2, de germanul Rainer Schuettler.

Pe tabloul feminin, americanca Venus Williams, cap de serie numarul 23, a trecut fara probleme, scor 6-3, 6-1, de Akgul Amanmuradova, din Uzbekistan. Ea va evolua in turul al doilea impotriva japonezei de 40 de ani Kimiko Date Krumm. Vera Zvonareva, favorita numarul doi, a tremurat un pic inainte de a se impune, cu 6-0, 3-6, 6-3, in disputa cu americanca Alison Riske.

author avatar
Cristi Ionita
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger