AcasăSPORTSorana Cirstea a facut act de prezenta la Indian Wells: Turista in...

Sorana Cirstea a facut act de prezenta la Indian Wells: Turista in California

Sorana Cirstea nu-si mai regaseste forma din trecut

In timp ce Simona Halep este in carti pentru a urca pe locul 5 in clasamentul WTA, Sorana Cirstea a facut simplu act de prezenta la Indian Wells, unul dintre cele mai puternice turnee de tenis din circuitul feminin.

Sorana Cirstea nu-si mai regaseste forma din trecut

Cu doi ani in urma, Sorana era cea mai bine clasata jucatoare din Romania in ierarhia WTA, insa ascensiunea de anul trecut a Simonei Halep (a incheiat 2013 in Top10) n-a reusit catusi de putin s-o ambitioneze. Din contra! Cap de serie numarul 25, Cirstea a fost eliminata in turul  doi al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells (California, SUA), dotat cu premii totale de aproape sase milioane de dolari! Romanca a fost invinsa de sportiva italiana Camila Giorgi (79 WTA), venita din calificari, scor 7-6, 6-3, dupa o ora si 41 de minute de joc. Tot in turul 2 s-a oprit si Monica Niculescu, trimisa acasa de  rusoaica Ekaterina Makarova (cap de serie numarul 23), scor 7-5, 6-7, 3-6.

Simona Halep si-a atins, deja, scopul la Indian Wells (calificarea turul 3), iar de acum incolo nu mai asteapta decat jocul rezultatelor, care o pot duce saptamana aceasta pana pe locul 5 in clasamentul WTA.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger