AcasăSPORTSorana Cirstea a “calarit” un sky-jet in Thailanda

Sorana Cirstea a “calarit” un sky-jet in Thailanda

EXPERIENTA. Sorana este o practicanta ferventa a sporturilor-extreme

Aflata in Thailanda, pentru turneul de tenis de la Pattaya, romanca a profitat de cateva ore libere dintre doua antrenamente si a „calarit” cu nesat un sky-jet.

EXPERIENTA. Sorana este o practicanta ferventa a sporturilor-extreme

Recunoscuta pentru naturaletea sa si usurinta cu care isi creeaza noi prieteni, Sorana Cirstea a fost insotita in aventura de rusoaica Maria Kirilenko, o alta frumusete a circuitului WTA. Targovisteanca si-a revenit dupa problemele medicale acuzate la spate si este cotata cu sansa a saptea la castigarea turneului de 220.000 de dolari de la Pattaya, ea urmand sa infrunte, in runda inaugurala, pe japoneza Erika Sema. Sorana nu a participat anul trecut la competitia din Thailanda, astfel ca un rezultat foarte bun obtinut acum o va ajuta sa-si continue ascensiunea in ierarhia WTA, proces inceput la Australian Open, cand a ajuns pana in turul al treilea. Spre deosebire de Sorana Cirstea, Monica Niculescu s-a inscris la turneul de 637.000 de dolari de la Paris, iar Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadantu si Edina Gallovits vor evolua la turneul de 100.000 de dolari de la Cali (Columbia).

Copil a luat 6.750 de dolari din Rusia

CASTIG. Copil a facut 128.000 dolari din tenis

Marius Copil (locul 224 mondial) a pierdut, cu 6-7, 6-7, finala turneului de tenis de la Kazan, disputata impotriva estonianului Jurgen Zopp (locul 139 in ierarhia ATP), dar a ramas cu 6.750 de dolari de pe urma aventurii sale in Rusia. Tanarul jucator roman de numai 21 de ani va evolua in aceasta saptamana la Quimper (Franta), competitie in care se pune la bataie premii in valoare de 60.000 de dolari. Marius il va infrunta astazi, in runda inaugurala, pe olandezul Igor Sijsling, jucator care, la 24 de ani, ocupa locul 182 intre cei mai buni jucatori ai lumii.

author avatar
Cristi Ionita
368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger