AcasăSPORTSorana Carstea, cu mamica de mana la turnee

Sorana Carstea, cu mamica de mana la turnee

Sorana nu ezita sa se afiseze alaturi de mama ei

Dupa doua sezoane dezamagitoare (2010 si 2011), Sorana Cirstea pare sa-si fi revenit, frumoasa jucatoare de tenis calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de la Hobart (Australia).

Sorana nu ezita sa se afiseze alaturi de mama ei

Targovisteanca (locul 60 WTA) a invins-o ieri, in turul al doilea, pe americanca Bethanie Mattek Sands, finalista de anul trecut, cu 2-6, 6-3, 7-5, si si-a asigurat un cec in valoare de  5.340 de dolari, 70 de puncte WTA si o intalnire cu germanca Angelique Kerber, pozitia 31 mondial. Secretul succesului sta in faptul ca Sorana este insotita de mama ei, Liliana, la turneu. Nemultumita de traseul fiicei sale din ultimii doi ani, cand Sorana si-a indreptat mai mult atentia spre prezentarile de moda si viata mondena, Liliana a decis ca a sosit momentul sa-i faca marcaj strict si sa o insoteasca la turnee, pentru a o tine departe de tentatii.

Decizia pare una normala daca ne gandim ca familia a investit peste 500.000 de euro pentru ca Sorana sa devina o jucatoare de tenis de top. Altfel, in sferturile de finala de la Hobart s-a calificat si Simona Halep, dupa ce a castigat, cu 6-4, 6-2, derby-ul romanesc cu Irina Begu. Simona joaca, in turul al treilea, cu Yanina Wickmayer, principala favorita a turneului.

author avatar
Cristi Ionita
1.900 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger