AcasăSPORTSora lui CR7 a pozat sexy

Sora lui CR7 a pozat sexy

Sora lui CR7 a dat lovitura cu ultimul pictorial

Elma Aveiro, una dintre cele doua surori ale super-starului de la Real Madrid, a pozat sexy pentru o revista portugheza dedicata barbatilor.

Sora lui CR7 a dat lovitura cu ultimul pictorial

La 37 de ani, Elma i-a calcat pe urme viitoarei sale cumnate, Irina Shayk si si-a aratat formele apetisante. Totusi, ea a incalcat cuvantul mamei, Dolores Aveiro, cea care a fost zarita deseori certandu-se cu Irina din cauza aparitiilor sexy ale rusoaicei.

Spre deosebire de celebrul ei frate, Elma s-a mutat de mica in SUA. Dupa ce s-a casatorit cu Edgar Caires, un celebru dansator portughez, in iunie 2005, sora lui Cristiano Ronaldo s-a stabilit in Ohio.

In ciuda distantei, Elma urmareste cu interes evolutiile fratelui ei, dar s-a declarat si fana a argentinianului Franco Jara, care apartine de Benfica si evolueaza sub forma de imprumut, la Granada.

author avatar
Cristi Ionita
496 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger