AcasăSPORTSomer la 35 de ani: Ajaccio l-a dat afara pe Mutu

Somer la 35 de ani: Ajaccio l-a dat afara pe Mutu

La Ajaccio, Mutu a marcat 11 goluri in 36 de partide

Gruparea corsicana Ajaccio a decis sa se desparta de internationalul roman Adrian Mutu, caruia i-a reziliat contractul in primele zile ale anului!

La Ajaccio, Mutu a marcat 11 goluri in 36 de partide

Conform presei franceze, patronul Alain Orsoni a luat foc cand a aflat ca Adrian Mutu (35 de ani) nu s-a intors din vacanta, absentand de la reunirea lotului. „Gata, ajunge, pana aici!”, l-ar fi anuntat temutul lider corsican pe antrenorul Christian Bracconi, caruia i-a transmis ca „Briliantul” nu mai este jucatorul lui Ajaccio, fiindu-i reziliat contractul. De altfel, vestea despartiri de Mutu a dat-o chiar Bracconi, intr-o declaratie facuta jurnalistilor: „Adrian nu mai este fotbalistul nostru, contractul sau de munca a fost desfacut de conducerea clubului”.
La Ajaccio, internationalul roman a marcat

Nu-l mai vrea Petrolul?

Desi s-au grabit sa-l prezinte pe Adrian Mutu drept marele transfer al iernii, oficialii Petrolului pot da acum inapoi. Din postura de jucator liber, „Briliantul” are tot dreptul sa solicite un salariu pe masura CV-ului  sau, plus o prima consistent la semnarea actelor. Varianta imprumutului, o parte a contractului achitata de clubul Ajaccio, era singura viabila pentru „gazari”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger