AcasăSPORTSolistul de la Iris deschide finala Cupei Romaniei, de la ProTV

Solistul de la Iris deschide finala Cupei Romaniei, de la ProTV

Fanii se asteapta la un spectacol grandios pe National Arena

Vineri, 23 mai, de la ora 21:00, PRO TV va transmite in direct  Finala Cupei Romaniei: campioana impotriva vicecampioanei. Va reusi Steaua eventul sau va castiga Astra primul trofeu din istorie? Cele doua finaliste au propriul record de batut, astfel ca spectacolul este garantat pe National Arena.

Fanii se asteapta la un spectacol grandios pe National Arena

Duelul din campionat dintre Steaua si Astra este reluat in finala Cupei Romaniei. Dupa ce a sarbatorit castigarea celui de-al doilea titlu consecutiv de campioana si a celui de-al 25-lea din istorie, trupa lui Reghecampf se afla fata in fata cu istoria: din 1997 nu a mai reusit Steaua sa castige si campionatul, si Cupa in acelasi sezon. Milioane de suporteri ros-albastri asteapta cu sufletul la gura mult doritul „event” in 2014.

De cealalta parte, echipa antrenata de Daniel Isaila nu se multumeste doar cu locul doi in campionat. Astra se afla si ea in fata unui moment istoric – o victorie in finala de maine seara i-ar aduce primul trofeu din palmaresul clubului.

De asemenea, finala Cupei Romaniei va aduce o premiera pentru aceasta competitie si in ceea ce priveste arbitrajul. Partida va fi condusa de o brigada formata din sapte arbitri, care il va avea la centru pe Ovidiu Hategan.

PRO TV va transmite in direct si festivitatea de premiere a castigatorilor Cupei, care va incununa spectacolul grandios de vineri seara de pe National Arena, se arata intr-un comunicat al statiei.

Incalzirea se va face in direct la Sport.ro.  Inainte de marea finala, suporterii vor avea meciul lor pe National Arena. De la ora 19:30, Sport.ro va transmite live Meciul de Legenda dintre fosti mari fotbalisti ai Romaniei si o echipa de suporteri antrenata de Emeric Ienei. Din selectionata legendelor vor face parte portarii Helmuth Duckadam si Bogdan Stelea, fundasii Nicolae Negrila, Stefan Iovan, Miodrag Belodedici, Emil Sandoi si Nicolae Ungureanu, mijlocasii Ilie Balaci, Tudorel Stoica, Ovidiu Ioan Sabau, Ionel Augustin si Eugen Trica si atacantii Rodion Camataru, Sorin Cirtu si Ionel Danciulescu. Printre suporterii alesi sa infrunte legendele se numara si Rafael, noul solist al trupei Iris.

author avatar
Tudor Borcea
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger