AcasăSPORTSocrii lui Borcea au lucrat cu mercur!

Socrii lui Borcea au lucrat cu mercur!

Mariana si Ionel Vidican nu au lipsit de la nunta fiicei

Parintii Alinei Vidican au fost meteorologi de serviciu, timp de 12 ani, la statia de pe muntele Semenic.

Mariana si Ionel Vidican nu au lipsit de la nunta fiicei

Despre Cristi Borcea se poate spune ca este „Stan Patitu'”: a luat de nevasta o fata care locuia pe strada „Steaua”, din Timisoara, iar socrii au umblat la viata lor cu mercurul, substanta cu care actionarul dinamovist se plangea ca este intoxicat! Din fericire, Mariana si Ionel Vidican au lucrat cu mercurul din termometre, cei doi fiind meterologi.

Aici au lucrat socrii lui Borcea

Sotii Vidican au lucrat la statia meteo de pe Muntele Semenic. In 1996, dupa 12 ani de munca, familia Vidican s-a retras la Timisoara.

Alina, indragostita de munte

Cristi Borcea si Alina s-au cununat religios duminica trecuta

Profitand de faptul ca lucrau pe Semenic, sotii Vidican au avut grija sa le insufle celor doi copii dragostea pentru munte. Astfel, de mica, Alina facea drumetii impreuna cu fratele ei, iar iarna era nelipsita de pe partia de schi. „Muntele era viata ei, n-o puteai lua de acolo. A fost jale mare cand familia s-a mutat in Timisoara”, afirma apropiatii familiei.

Gimnaziul, la Ineu

Alina Vidican, pe vemea cand prezenta lenjerie intima pentru Botezatu

Alina si fratele ei au locuit impreuna cu parintii, pe Semenic, doar pana cand fiica sotilor Vidican a terminat clasa a 4-a. Incepand cu gimnaziul, copiii au fost dusi la Ineu si lasati in grija bunicilor din partea tatalui. De fiecare data cand era elevii intrau vacanta, cei doi reveneau pe Semenic.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
3.090 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dl.Teodorescu – ati luat prostia asta de la Realitatea.net sau este direct din capul dvs. Nu de alta dar sa stim care raspandeste esenta de prostie in tara asta. Se pare ca dvs ati baut cerneala in loc sa va faceti ziarist. Dati-i tot asa ca sa mai radem si noi de stirile inventate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger