AcasăSPORTSOCANT! Un fotbalist curtat de Real Madrid si Manchester United a murit...

SOCANT! Un fotbalist curtat de Real Madrid si Manchester United a murit in timpul unui meci (VIDEO)

Yair Clavijo (in prim plan)

Lumea fotbalului traieste o noua drama, dupa ce Yair Clavijo, marea speranta a fotbalului peruan, a incetat din viata la numai 18 ani, in timpul unui meci de campionat.

Yair Clavijo (in prim plan)

Duminica seara, Sporting Cristal, echipa lui Clavijo, juca in deplasare, cu Garcilaso, in etapa a 26-a a campionatului de fotbal din Peru. Partida se anunta un veritabil derby in conditiile in care formatiile ocupau primele doua locuri in clasament si erau departajate de numai un punct, cu patru etape inainte de finalul competitiei.

Spre finalul primei reprize, la scorul de 0-0, Clavijo s-a prabusit inexplicabil pe teren. Medicii de pe ambulante au intervenit imediat, iar fotbalistul a fost transportat de urgenta la spital, dar numai pentru a se constata decesul.

Primele informatii arata ca mijlocasul a murit din cauza unor probleme pulmonare. Microbistii din Peru dau vina si pe conditiile improprii in care se disputa chiar si meciuri din prima liga, precizandu-se ca fotbalistii nu sunt pregatiti special pentru a juca intr-o atmosfera precum cea existenta la Cusco, oras aflat la 3.400 de metri altitudine.

In varsta de 18 ani, Yair Clavijo era considerat marea speranta a fotbalului din Peru, jucatorul fiind monitorizat de reprezentantii a doua forte ale fotbalului mondial, Real Madrid si Manchester United.

[youtube]Y7a1E2___QU[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger