AcasăSPORTSOCANT: Gigi Becali poate paraliza, are dureri insuportabile la coloana!

SOCANT: Gigi Becali poate paraliza, are dureri insuportabile la coloana!

Problemele de sanatate ale finantatorului clubului Steaua s-au agravat in ultima perioada. Durerile de la coloana vertebrala au devenit insuportabile, motiv de ingrijorare pentru familie si prietenii apropiati.

Prin intermediul avocatului Bogdan Vlad, latifundiarul a trimis o cerere catre Tribunalul Constanta prin care solicita punerea in libertate pentru o perioada de 30 de zile, ca sa poata primi tratament de specialitate intr-o clinica specializata pe astfel de afectiuni. Solicitarea lui Gigi Becali va fi analizata de magistrate in data de 29 ianuarie; pana atunci, patronul FC Steaua va fi investigat medical de catre o comisie speciala a Administratiei Penitenciarelor.

Gigi Becali are aceasta afectiune de 30 de ani, numai ca ea s-a agravat in sistemul penitenciar pentru ca se nu poate trata. Am inteles ca are dureri foarte mari. Urmeaza ca o echipa medicala si medico-legala sa stabileasca daca Gigi poate primi ingrijirile medicale de care nevoie in sistemul penitenciar sau daca este necesara interventia chirurgicala. Sper ca intr-o luna de zile sa se rezolve cererea, cu precizarea ca sentinta va avea titlu executoriu”, a declarat avocatul Bogdan Vlad pentru Romania tv.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger