AcasăSPORTSOCANT! Bubka jr. a vrut sa se sinucida din cauza iubitei

SOCANT! Bubka jr. a vrut sa se sinucida din cauza iubitei

Azarenka si Bubka s-au cuplat la inceputul lui 2012

Dragostea face victime chiar si in lumea sportului, Serghei Bubka junior fiind la un pas sa-si puna capat zilelor dupa ce a fost parasit de jucatoarea de tenis Victoria Azarenka.

Azarenka si Bubka s-au cuplat la inceputul lui 2012

In urma cu aproape doua luni, o stire uimitoare facea inconjurul planetei. Tenismanul Serghei Bubka, fiul legendarului atlet ucrainean Serghei Bubka, a cazut de la etajul al treilea al unei cladiri din Paris si a ajuns in coma la spital.

Jucatoarea de tenis, alaturi de Redfoo

. S-a spus la vremea respectiva ca odrasla fostului campion olimpic la atletism ar fi baut prea mult la o petrecere, iar intamplarea a fost un accident, Serghei jr. cazand de la etaj in momentul in care a vrut sa sara de pe geamul de la baie direct in balconul apartamentului.

Se pare, insa, ca incidentul in urma caruia Bubka fiul si-a incheiat cariera profesionista, este mult mai complicat. Indragostit de Victoria Azarenka, jucatoarea de tenis cu care forma un cuplu de aproape un an, Bubka a vrut sa se sinucida cand a aflat ca aceasta s-a cuplat cu un alt barbat. In ciuda eforturilor disperate ale ucraineanului, Azarenka a pus capat relatiei, facandu-i, practic, vant tenismanului.

Conform doartenis.ro, noua feblete a liderului WTA este Redfoo, solistul trupei LMFAO, un DJ american cu 14 ani mai in varsta decat sportiva din Belarus.

author avatar
Cristi Ionita
906 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger