AcasăSPORTSOCANT! A cazut in cap de la 10 metri in timpul meciului...

SOCANT! A cazut in cap de la 10 metri in timpul meciului Ajax – Barcelona (VIDEO)

Ajax Amsterdam a obtinut, marti seara, una dintre cele mai importante victorii din istoria recenta a clubului, 2-1 cu FC Barcelona, in etapa a cincea a grupelor UEFA Champions League.

Desi catalanii i-au avut pe teren pe Xavi, Iniesta, Fabregas, Neymar, Pique sau Puyol, Ajax a controlat jocul in mare masura si putea obtine chiar un succes mai clar, daca gazdele nu ratau cateva ocazii mari, iar oaspetii nu primeau un penalty aiurea.

In urma acestui succes, Ajax pastreaza sanse importante sa ajunga in optimile de finala ale UEFA Champions League, chiar daca AC Milan a facut scor, 3-0, in deplasarea de la Celtic Glasgow.

Victoria olandezilor a fost umbrita de un incident neplacut ce s-a lasat cu urmari dintre cele mai grave. Hoesen a marcat golul de 2-0 in minutul 41 si, in invalmaseala bucuriei, unul dintre fanii olandezilor a cazut in cap de la o inaltime de 10 metri.

Aflat intr-o balta de sange, barbatul a fost preluat de o salvare si transportat catre un elicopter aflat in apropiere pentru a fi dus la spital. Pe traseu, ambulanta in care se afla fanul s-a lovit usor de o alta ambulanta.

In cele din urma, fanul lui Ajax a ajuns la spital in coma, cu leziuni grave la nivel cerebral. Sansele de recuperare sunt minime, medicii din Amsterdam precizand ca si in cazul in care isi va reveni, barbatul va ramane cu sechele.

[youtube]8SS0Inx8HeE[/youtube]

 

 

author avatar
Cristi Ionita
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger