AcasăSPORTŞOC! Simona Halep s-a RETRAS! Antrenorul ei a explicat de ce

ŞOC! Simona Halep s-a RETRAS! Antrenorul ei a explicat de ce

simona halep

Simona Halep, locul 20 WTA, calificată în finală la Melbourne Summer Set 1, s-a retras de la turneul de la Sydney, programat în perioada 10-15 ianuarie.

Daniel Dobre, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a transmis că decizia este una firească, având în vedere că sportiva va bifa cinci meciuri în această săptămână, iar în următoarele șapte zile se va putea antrena la Australian Open, chiar la Melbourne.

Antrenorul spune că e o decizie înţeleaptă

Nu cred că e o măsură de precauție. Principalul obiectiv al acestor turnee dinainte de Australian Open este să aduni meciuri. A jucat cinci meciuri acum.

Simona nu a jucat des în săptămâna dinainte de Grand Slam. Pe undeva, este o decizie înțeleaptă, se va antrena în continuare aici, la Melbourne”, a spus Daniel Dobre.

Pe tabloul principal la Sydney se află o româncă, Jaqueline Cristian, care va juca în primul tur cu sportiva australiană Priscilla Hon, beneficiară de wildcard. Simona Halep va juca, duminică dimineaţă, de la ora 08.00, în finală la Melebourne Summer Set 1, în compania rusoaicei Veronika Kudermetova, locul 31 WTA.

Halep a impresionat în 2022

Daniel Dobre a vorbit și despre parcursul Simonei Halep de la Melbourne Summer Set și a recunoscut că a fost o săptămână cu emoții, având în vedere că este prima din sezon.

A fost o săptămână cu emoții, pentru că, după ce ai muncit două luni și n-ai jucat meciuri, n-ai știut unde te situezi. E o săptămână bună, Simona și-a arătat disponibilitatea la efort, dorință de a juca fiecare minge.

Din ce am înțeles, au diferit foarte mult diferențele de temperatura. Per total, e o săptămână care confirmă că Simona este pe drumul bun pentru a-și atinge nivelul maxim”, a zis antrenorul lui Halep pentru postul Digisport 1.

author avatar
Andrei Ștefan
1.199 afisari

11 COMENTARII

  1. Scârbă-mi este de lighioana asta machidoană. Ca și de alde clanul ciobanilor Berbecali.

  2. Ce-ai ma cu fata,esti ticnit sau dus cu pluta ? Pupa-l in cur pe Iohanus,de el nu ti-e scarba ?

    • Linge-i tu rânza, ciobane. Și lui berbecali, slugă netrebnică. Că tot nu-ți e scârbă, nevolnicule.

  3. Banciu, fie ca ne place sau nu avea dreptate in comentariile lui, acide, despre posibilitatile fetei. Dar, banii si i-a facut, acum poate sa faca orice, pana se dumiresc cei din conducerea sportului mondial cam ce ”piesa” joaca. Apoi totul va fi doar istorie.

  4. Si eu care credeam ca s-a retras din spirit de solidaritate cu Djokovic ! Dar, se pare ca de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere !

  5. & Imunitatea de turmă cu Andrei Marcu, probabil, oferită de vaccin, se manifestă în limbajul de pe terenul de joc, receptând și repetând opiniile neexprimate ale antrenorului, ?

  6. Tu zripturioaka de Haplea, tu makhedoanka tampita si nazista, speram sa ti-o iei de la vre-una de 20 de ani, sa te alerge din nou pe terenul de tenis ca pe o iepurioaika nazista si ordinara ce esti, imbuibata drakului !! Speram ca te-ai vaxxinat chiar pe bune in cap, si nu numai cu placebo, asa cum au facut toti criminalii mari din gubernarea micutie colonii esuate bananiere, si sa te vedem moarta in maxim 2-3 ani, asa cum cad si toti idiotii inutili care sunt buni numai de carne de tun !! Ha ha ha 🙂 Speram sa iti faca si Ciurukul tau 2-3 plozi de karton, si cel putin tot asa de tampiti ca si tine, si sa te lase apoi cu ochii in Soare, ca asta meriti, nazista imputita ce esti, sa iti pice mancarea in kakat in fiecare zi, tu ipocrita drakului !! Sieg Heil, Sieg Heil, Novaxx Djokovici Macht Frei 🙂

  7. & Probabil că ar trebui verificat și anterior modul de manifestare pe terenul de joc pentru a evalua mai bine care ar putea fi persoanele ce formulează considerațiile din timpul jocului, aspect remarcat și la Mihaela Buzărnescu, nefiind de exclus nici Daniel Dobre, Ion Țiriac , Ilie Năstase, C.T. Popescu, alți specialiști ai tenisului, remarcând deci și similitudinea de exprimare verbală pe terenul de joc la Buzărnescu și Halep, ?

  8. Comentariul cu referire la Andrei Marcu este de fapt despre Adrian Marcu , antrenor și fost jucător de tenis, &, ?

  9. SIMONA ,fostul tau antrenor a avut dreptate ,stai rau cu mansarda in momentele critice.
    Sa renunti la meciul din finala asta spune multe !,unii te pot acuza si de participare la jocuri murdare !.
    ESTI pe marginea prapastiei !!!!!!!!!!!,mai bine retragete inainte de un scandal monstru.

  10. In 2022 a impresionat cu ce si pe cine?Mai ales ca „au diferit foarte mult diferentele de temperatura”.Nationalule,cat il mai lasi sa faca articole pe analfabetul asta?Sau vrei sa mori cu el de gat ,pesemne.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger