AcasăSPORTSoc la Madrid: Ronaldo vrea sa plece de la Real!

Soc la Madrid: Ronaldo vrea sa plece de la Real!

Cristiano Ronaldo s-a plictisit la Real Madrid

Nemultumit de relatia cu coechipierii, dar si deranjat de atitudinea conducatorilor clubului de pe „Bernabeu”, fotbalistul portughez se gandeste sa dea curs uneia din numeroasele oferte primite.

Cristiano Ronaldo s-a plictisit la Real Madrid

Presa de la Madrid scrie ca Ronaldo s-a intalnit, sambata seara, cu presedintele clubului Real, Florentino Perez, caruia i-ar fi spus ca vrea sa plece. Potrivit cotidianului „As”, CR7 este suparat pe unii dintre coechipierii sai, in special pe brazilianul Marcelo, care a afirmat public ca portarul Iker Casillas ar merita sa castige Balonul de Aur, nicidecum Cristiano Ronaldo! In plus, sud-americanul il tine rezerva pe Fabio Coentrao, conational si bun prieten al starului lusitan, de aici intreaga ura contra internationalului „carioca”.

Marca anticipeaza despartirea dintre Real si CR7

„Ronaldo i-a povestit problemele sale lui Florentino. Una dintre ele este legata si de contractul care se incheie in 2015. Castiga 10 milioane de euro net pe sezon, deci problema nu este de natura economica. Pur si simplu, Cristiano simte ca nu este sprijinit de nimeni, atat colegi de echipa, cat si oficiali ai clubului. Multi coechipieri si-au prelungit contractele (Di María, Albiol, Arbeloa), iar el nu a primit nicio oferta”, scrie „As”.

Pana si „Marca” noteaza ca CR7 i-a spus lui Perez ca nu se simte „iubit” si de aceea ar vrea sa plece de la Real. Duminica seara, dupa meciul cu Granada, Cristiano Ronaldo a declarat ca este „trist din motive profesionale” si de aceea nu s-a bucurat la golurile marcate: „Sunt trist dintr-un motiv profesional, conducerea Realului stie despre ce este vorba. Dar nu voi mai vorbi despre acest aspect, ma concentrez pe meciurile Portugaliei”. Pe de alta parte, catalanii de la „El Mundo Deportivo” scriu ca Ronaldo este dorit de PSG si Anji Mahacikala, doua dintre cele mai bogate cluburi de pe continent.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger